Det går framåt….

Jag har skrivit en hel del om det nya området men nu kommer det roliga dvs att köpa och plantera olika buskar, träd och fruktträd samt blommor med de kommer nästa år.
Vi får inga bidrag från Torsby kommun nästa år och då gäller att hitta andra vägar till bl.a skaffa oss skydd mot älgarna som står gömda bakom granar och väntar tills vi sätter upp mumsiga fruktträd:-) Kan se dem, i alla fall för mitt inre öga! Hittills inga älgar i sikte men rådjur:-(

Så guess what! David, vår nya medlem, som jobbar hos Thore, Torsby snällaste bonden (faktiskt sant) har fixat gamla störar och en del av dem är fortfarande fräscha och inte minst gratis! Så nu väntar jag på om den tekniska avdelningen i Torsby kommun godkänner ett staket på 2 meters höjd runt det nya området. Till och börja med:-)

Och så förutom Thores gåva måste jag också tacka Hjördis som generöst skänkte oss en hel del träd och buskar. Tack vännen!

Hasselnötsträd som verkar trivas.
Och så Bibi i byxor…inte så ofta jag ser henne klädd så.