Näst sista jobb?

Vi har nu skyddat fruktträden med sk kompostgaller, (tack Hjördis för inspiration) mot älgarna och rådjur. Får se om det håller, jag tror det, Sonja är tveksam. Hur som helst har jag också skördat mina sötpotatisar, eller rättare sagt den enda sötpotatis..får skylla på en kall sommar. Dessa växer i tropisk miljö så man kanske inte ska förvänta sig en jätte stor skörd trots att de växte i växthuset.

Snyggt blev det tycker jag.
Fina frostiga dagar.

Inga älgar i sikte ännu.
Vaxblomman är frosttålig:-)) Och rådjuren verkar inte attraheras av den.
Fin ändå

Jätte stora palsternacka, och morötter också. Har aldrig hänt mig tidigare. Och jorden var ju snustorr under all täckning. Ett mysterium!

Har mat så jag klara mig!
Smakade på spagetti pumpa och det var inte så dumt alls. Fina att se på men ej till salu:-)